Keresés:
 

 

A programról
 

 

Elkezdett projektek
 

 

Vezetés és képzés
 

 

TAMOP
 

 

Sajtóközlemények

2010-11-21 22:29

Gazdagodó könyvbirodalmak - 24 óra 2010. október 28.

 

"Az olvasás népszerűsítése, a fogyatékkal élők esélyegyenlőségének megteremtése, honlap fejlesztés. Ezek is azok között a célok között fogalmazódtak meg, amelyekre mintegy 74 millió forintot nyert közösen a tatai Móricz Zsigmond Városi Könyvtár, Nyergesújfalu és Tardos Önkormányzata, illetve a Lábatlani Vitéz Sághy Antal könyvtár. "

További részletek >>

 

Schäffer Erzsébet megfogta a közönséget - Helyi Téma 2010. október 27.

 

"Schäffer Erzsébet irónő mesélt a tatai Móricz Zsigmond Városi Könyvtár vendégeinek a mindennapok apró, észrevehetetlen rezdüléseiről. Olyan dolgokról, melyek mindenkivel megeshetnek ... "

 

További részletek >>

 

Szélesre tárta kapuit a családi könyvtár - 24 óra 2010. november 10.

 

"A könyvtár kínálta lehetőségek jobb kihasználására hívja fel a program, amelynek első "foglalkozását" a hét elején tartották a Móricz Zsigmond Városi Könyvtárban. "

 

További részletek >>

 

Egyszer volt, hol nem volt ... - Harangláb 2010. november 11.

"...címmel Schäffer Erzsébet író, újságíró mesélt a Móricz Zsigmond Városi Könyvtár vendégeinek október 13-án a mindennapok apró, észrevehetetlen rezdüléseiről, melyek mindekivel megeshetnek s olyan finom belső hullámokat vethetnek, hogy csak avatott lélek érzékeli és veti papírra őket. "

 

További részletek >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A program az "Olvasáskultúra és informálisképzés fejlesztése - könyvtárak az élethosszig tartó tanulásért Tata és környékén" című TÁMOP 3.2.4. jelű pályázat támogatásával valósult meg.

 

 

vissza a lap tetejére

 

Copyright © 2010 - Móricz Zsigmond Városi Könyvtár Tata