Keresés:
 

 

A programról
 

 

Elkezdett projektek
 

 

Vezetés és képzés
 

 

TAMOP
 

 

Szoftver

2010-10-26 18:19

Könyvtárhasználati szoftver


A könyvtár megújuló honlapjának részeként, ugyanakkor a könyvtárismertető - könyvtárhasználati vetélkedők fontos elemeként is könyvtárhasználati szoftver készül, amely kortól függetlenül a könyvtárban - konkrétan a mi intézményünkben - való eligazodáshoz nyújt az érdeklődőknek segítséget.


A program használói általános ismereteket szerezhetnek, a dokumentumok típusairól, azok csoportosításáról, osztályozásáról, a cédulás és elektronikus katalógusban való keresésről, a polcokon való elhelyezkedésről. Megismerkedhetnek a beiratkozás és a kölcsönzés menetével, illetve a könyvtárunk használatával, lehetőségeivel.
Mindezt a program igyekszik könnyen befogadható, animációkkal, videó-bejátszásokkal színesített módon prezentálni, majd a megszerzett ismereteket játékos - gyermekek számára is szórakoztató - formában elmélyíteni.


A kezdeményezés célja, hogy az olvasók önállóan is magabiztosan tudják használni könyvtárunkat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

A program az "Olvasáskultúra és informálisképzés fejlesztése - könyvtárak az élethosszig tartó tanulásért Tata és környékén" című TÁMOP 3.2.4. jelű pályázat támogatásával valósult meg.

 

 

vissza a lap tetejére

 

Copyright © 2010 - Móricz Zsigmond Városi Könyvtár Tata