Keresés:
 

 

A programról
 

 

 

Elkezdett projektek
 

 

Vezetés és képzés
 

 

TAMOP
 

 

Jogi Estek

2010-10-26 21:35

 

Jogi estek

 

Ki az, aki meghallgat? Ki az aki odafigyel arra, amit kérdezni szeretnék? Ki tud nekem tanácsot adni? Ki segít megoldani a gondjaimat? Van-e válasz a problémámra? Mit várhatok, mire készüljek fel? Ki veszi komolyan az én gondomat?
Ki az, aki a nehéz helyzetekben követhető, kézzelfogható tanácsot ad?

 

A Jogi Estek meghívott előadói megpróbálnak válaszolni és megpróbálnak segíteni, kézzelfogható tanácsokat adni minden eléjük kerülő (esetleg írásban, előre, név nélkül benyújtott) kérdésben.
Sokszor nem merünk jogászhoz fordulni, mert esetleg nincs rá anyagi lehetőségünk, vagy mert egyszerűen bizonytalanok vagyunk, tartunk attól, hogy tájékozatlannak látszhatunk. A Jogi Estek szakértői egy bizonyos témában előadást tartanak a leggyakrabban előforduló helyzetekről, a buktatók és a kényes szituációk elkerüléséről, és megválaszolják a feltett kérdéseket.


Az alábbi témákat tervezzük:

 

Dr. Rubovszkyné dr. Kerekes Márta közjegyző beszél az öröklési jog témakörében bemutatva a legfontosabb pontokat, a problematikus területeket ebben a tárgykörben és a jelenlévők által közben feltett kérdésekre helyben választ is ad.

Dr .Konnáth Attila a büntetőjog területéhez és a hétköznapi biztonságérzethez kapcsolódó kérdésekre válaszol.

Dr. Becker Tibor munkajogászati témában segít a hozzáfordulóknak.

Dr. Boleráczky Margit bírónő pedig családjogi és egyéb felmerülő általános jogi kérdésekben tart előadást és ad tájékoztatást.


A Jogi estek előadás sorozata 2011. szeptemberében indul, 2011. decemberéig tart.
Havonta egy képzést tartunk.
A pontos időpontokról a Tatai TV-n és szórólapokon keresztül adunk hírt.


További információ kérhető: Petrozsényi Eszter, Tel. 34/380-281.

 

 

 


 

A program az "Olvasáskultúra és informálisképzés fejlesztése - könyvtárak az élethosszig tartó tanulásért Tata és környékén" című TÁMOP 3.2.4. jelű pályázat támogatásával valósult meg.

 

 

vissza a lap tetejére

 

Copyright © 2010 - Móricz Zsigmond Városi Könyvtár Tata