Ha még nem vagy cimbora, de szeretnél az lenni, kattints a jelvényre!

 

 

Az oldal frissítve:2011-09-02 21:41.
Könyvajánló

Janikovszky Éva: Bertalan és Barnabás


Az írónő könyvei napjainkban is kitűnő népszerűségnek örvendenek. Sokan ismerik a Már óvodás vagyok, a Már iskolás vagyok vagy A nagy zuhé című köteteteket. Bertalan és Barnabás, az ikerkutyusok, akik boldogan ugrándoznak Borbála néniék kertjében. A dakszliikrek, akikkel Borbála néni lepte meg Boldizsár bácsit születésnapja alkalmából, számos kalandba bonyolódnak, de végül mindig hazatalálnak. Gazdáik nagy-nagy örömére.

Becklake, Sue: Repülés


A 100 állomás-100 kaland sorozat darabja ez a könyv, amely elrepít a repülés izgalmas világába. Egy kiadvány, amely nem csak tájékoztatja, de teszteli is az olvasót. Megismerheted a pilóták, a repülők világát, a kvízkérdésekkel pedig ellenőrizheted, mi minden ragadt meg a tudásodban! Persze számos kérdésre is választ kaphatsz: miért széllel szemben szállnak fel a madarak? Mitől láthatatlan a lopakodó? Mit tud a robotpilóta?

Masannek, Joachim:

A vad focibanda – 13. kötet:

Márk, a csodakapus


Megérkezett A vad focibanda sorozat tizenharmadik kötete! Közeleg a tanév vége, s egyrészről nagy a boldogság a csodacsapat háza táján, hiszen végre nem kell tanulni..., másrészről viszont rossz, hogy nincs iskola, mert így nem is találkoznak egymással a csapat tagjai. Nincs meccs, edzés, ráadásul nyaralni is el kell menniük... Igen ám, de a szünidő előtt egy titokzatos levél mindent felbolygat. Az együttes tettvággyal és győzni akarással áll ki a soproni Vigyorgó Viperák ellen.

Horse, Harry: Kisnyuszi suliba megy


Bizony, bizony elkezdődött az iskola... Nem csak nektek, kedves gyerekek, hanem Kisnyuszinak is, aki először lépi át az iskola kapuját. Vajon minden nyuszidiáknak ilyen bonyolult a kezdet? Vagy Kisnyuszi dolgát csak Karcsikó nehezítette meg?
A történet bátran ajánlott minden első osztályos tanulónak, akik szeretnének igaz barátokra találni, de arra is megtanít, hogy ne keseredjünk el, ha baj ér minket.

Elfelejtett magyar mesterségek


Fedezzük fel együtt a magyar pásztoréletet, a viseletet, az agyagmesterséget és még sorolhatnánk mennyi mindent... A hazai elterjedt mesterségek birodalmában ki-ki megtalálja a kedvére valót. Néphagyományaink útján minden gyermek és felnőtt bepillanthatott már a régmúlt idők jellegzetes szépségeibe, műhelytitkába. Itt az alkalom, hogy egy kis időutazással felfedezzük dédanyáink, dédapáink világát!

Bottet, Beatrice: A baglyok titka


Bertoult fontos küldetést kap úrnőjétől, Hermelindétől: vissza kell adnia a nagy mágusnak, Gurhavalnak a varázskönyvét. Párizsba tartó útján vele megy Blanche, egy nemes kisasszony, aki hallani sem akar a házasságról, inkább a kalandos utat választja helyette. A titokzatos varázskönyvet azonban más is szeretné megkaparintani, így sokféle bonyodalommal kell szembenézniük, míg Párizsba érnek. A rejtelmes történetből az is kiderül, miért keringenek folyton a fiú körül baglyok. A kalandoknak te is részese lehetsz, ha a két vándorlóval együtt járod útjukat! A könyv tizenkét éves kortól ajánlott!

 

   

Címünk:

2890 Tata, Váralja u. 4.

Tel.: 06/34/380-281

 

Nyitva tartás
Hétfő:
13 - 17
Kedd:
13 - 17
Szerda:
szünnap
Csütörtök:
13 - 17
Péntek:
13 - 17
Szombat:
Zárva
   
 
vissza a lap tetejére